Βάδησε καλά , ζήσε καλύτερα!

Ποδολογικό κέντρο για παιδιά

Φροντίζω τα πόδια μου προλαμβάνω καταστάσεις

Παιδική ποδολογία

Το παιδικό πόδι δεν είναι το πόδι ενός ενήλικα.
Τα παιδιά σε σχέση με τους ενήλικες εμφανίζουν λιγότερο συχνά επιπλοκές στα πόδια τους. Αυτό οφείλεται στο ότι υπάρχει μεγαλύτερη ελαστικότητα και ευκαμψία. 
Η ανατομία και η λειτουργία των ποδιών δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί .

Στα πρώιμα στάδια της ανάπτυξης όλα τα παιδιά εμφανίζουν πλατυποδία.

Στην προσχολική ηλικία αναπτύσσοντας η σπονδυλική τους στήλη σχηματίζεται η ποδική καμάρα. Σε αυτό το στάδιο το 10% των παιδιών εμφανίζει πλατυποδία η οποία προκαλείται από χαλάρωση των συνδέσμων των αρθρώσεων και του λίπους που υπάρχει ανάμεσα στα οστά.

Είναι η καλύτερη περίοδος για πελματογράφημα για να ελέγξουμε αν και σε ποιο βαθμό υπάρχει πρόβλημα. Αν υπάρξει πρόβλημα τότε αυτό θα αντιμετωπιστεί με την κατασκευή ορθωτικών πελμάτων και την σωστή επιλογή παπουτσιών.

Άλλα προβλήματα για τα παιδικά πόδια είναι οι τραυματισμοί στα νύχια από διάφορες δραστηριότητες και το κακό κόψιμο των νυχιών

Image
Image
Image
εικόνα παιδικήε ποδολογίας σε ποδοσκόπιο vimaplus

δείτε ποιό πακέτο σας ταιριάζει καλύτερα!

Χρεώσεις και Προσφορές

Μεμονωμένο Ραντεβού

30 - 50€
  • Τα έκτακτα ραντεβού ή αυτά που δεν επαναλαμβάνονται σε μηνιαία βάση, ανάλογα με την την υπηρεσία η χρέωση θα είναι από 30 έως 50 ευρώ.

Έλα με παρέα

25 - 40€
  • Όταν τα ραντεβού κλείνονται για ΔΥΟ τότε και οι δύο έχουν έκπτωση 20%. Ανάλογα με την υπηρεσία η χρέωση θα είναι από 25 έως 40 ευρώ.

Μηνιαίο Ραντεβού

25 - 40€
  • Τα ραντεβού που επαναλαμβάνονται σε μηνιαία βάση έχουν έκπτωση 20%. Ανάλογα με την υπηρεσία η χρέωση θα είναι από 25 έως 40 ευρώ.

Προβλήματα στα πόδια;

είμαστε εξειδικευμένοι στην επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τα πόδια σας